top of page

Mini Dragon Group (ages 6-7)

Public·5 membres

Deschide-ti O Firma Si Imbogateste-te Pdf 17


Draga Alina, ei stiu cum sa trimita , pana acum am ridicat de la posta (coletarie externa) la noi in oras este la OP 1(denumit si posta mare) 2 pachetele achizitionate de la aliexpress, pentru fiecare pachet am platit 1 leu la posta. Valoarea unui pachet a fost de 14- 15 usd, pe colet scria gift sau comercial sample.Nu mi s-a cerut confirmarea platii.
deschide-ti o firma si imbogateste-te pdf 17Salut criss ,am o problema cred k similara cu cea de m-ai sus ,in octombrie am primit de la o cunostiinta din elvetia un ipad 3 prin posta ,a platit acolo in jur de 300 euro transportu ,a ajuns in 2-3 sapt numai stiu exact ,mi-a venit confirmarea acasa am fost la posta ,am ridicat coletul toate bune si frumoase.acum o saptamana imi spune postasul sa ma duc la posta sa cer cu sefa(diriginta) ca este o problema legata cu coletul din elvetia.Ajung la posta si diriginta imi spune k este o problema legata de acel colet si ca tre sa platesc 1000 de ron taxele vamale,eu i-am spus k sa platit acolo transort ,dansa mi-a spus k cei de la posta vamala stau pe capu dansei sa-mi aduca la cunostiinta k am de platit suma aceasta.Eu am intrebat doamna cum este posibil dua 4 luni sa-mi cereti sap latesc 1000 de ron la un colet dc nu mi sa cerut atunci k dak stiam nu-l ridicam,,,si mi sa sus k sa produs o greseala si k nu trebuia sa-l ridic fara sa platesc suma asta.Astept raspuns ce ar trebui sa fac sa nu platesc suma.?sefa de la posta mi-a spus k or sa ma dea in judecata cei de la vama si tot sa recupereze bani.


Buna ziua am si eu o intrebare.Daca comand de pe internet de exemplu 150 ceasuri cauciuc care sa zicem k sunt in total 50$ si vine prin curier rapid DHL si mil aduce acasa ce taxe ar putea sa imi puna vama romana? poate sa ma sune sa ma intrebe ce as face cu ele sau sa ma intrebe daca am firma.


@EdCa sa le vinzi trebuia sa le cumperi prin firma si atunci faceai deducere la TVA, platea-i doar TVA pe comisionul pe care o sa-l aplici. Dar asta inseamna import nonUE, la care iti trebuie licenta si altele.


Am inteles ca daca comand un colet din China si are valoarea mai mica de 150$ (cu transport inclus) voi plati TVA de 24 % si nu voi mai plati taxe vamale. Intrebarea este: pot sa comand pe persoana fizica si apoi sa vand prin firma produslele?


Pai si cine le trimite ????Daca le trimite o persoana fizica, un laptop, o tableta, daca se vede uzura pe ele, scapi fara taxe, aici ma refer la TVA, dar acum depinde si de vames. Daca ai mai multe in colet atunci risti sa superi vamesul.Suma nu trebuie sa treaba peste 700 de euro, de la persoana fizica la persoana fizica.Daca cumperi de pe un site (firma) secondhand, atunci se aplica aceleasi legi ca la articole noi.


@iliutzaDa ca nu a pomenit nimic de un track code, inseamna ca a pus coletul pe trasport maritim, ceea ce drumul se poate lungii pana la tine si la 2 luni, dar nu este exclus sa poata intarzia si mai mult.Nu a spus cu cine a trimis coletul cu ce firma ?


Sal. Ca sa comand de pe e necesar sa fiu persoana juridica? Sau dati-mi va rog un site de china cu produse electronice, de unde pot comanda fara sa fiu persoana juridica. Cui ii pasa si verifica de fapt ca sunt firma sau nu? Firma expeditoare, vamesul? Nu ma pricep, sunt in pom cu de-astea, n-am comandat nimic international.


Salut,Vreau sa comand niste produse din china, cantitati un pic mai mari, ex 10 ceasuri, 20 sacouri etc, valori nu foarte mari maxim 500 $. Cu ce ar trebui sa le aduc de acolo firma de curierat, sau posta, in asa fel sa nu am probleme la vama. Platesc taxele, tva + vama, dar nu vreau sa-mi fie confiscate. Nu as vrea sa-mi fie deschise cutiile. Multumesc


@marcelNu face prostia asta, va scoate catalogul de vamuire si te vei speria cand va pune vama de 5-15 ron pe bucata.Eu zic sa imparti marfa in 2 colete si vei plati TVA.Cu ce firma aduci marfa in tara?


salut. daca aduc pe firma (inca nu am facut) ceva electronice din China atunci:1. trebuie certificat CE pentru toate produsele?2. cat este vama ptr electronice,ap foto?3. am altele de platit la vama in afara de taxa vamala si tva? tva-ul ce platescla vama il recuperez nu?mersi mult. eduard


am un colet din china de la o firma in valoare de 586 dolari ( 2 telefoane, o casca bluetooth, un suport pt masina si o husa) care a venit prin dhl, imi puteti spune va rog cam cat ar putea fi taxele vamale ? ei m-au informat ca au trebuit sa declare valoarea reala a produselor. va multumesc anticipat.


Am o intrebare si eu. Vreau sa cumpar 10 telefoane mobile de diferite marci si modele din china pe persoana fizica si as vrea sa stiu daca exista riscul sa mi le opreasca la vama pe motiv de comert. Cate produse poti comanda din china fara ca vamesul sa-ti ceara firma ? Multumesc


am si eu o intrebare, cei de la dhl mi-au comunicat ca mi-a ajus coletul din china in valoare de 118 usd.TVA-UL aferent coletului cum pot sa il platesc eu direct la vama si nu prin firma de curierat care imi percepe comision.multumesc!


À propos

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page